Aquesta exposició, creada per María Méndez i Carles Segura-Llopes i dissenyada per Joan-Ives Pascual, està connectada amb un enfocament educatiu enriquidor i molt divertit: el despertallengües. Amb aquesta exposició, que està lligada a «L’aneguet lleig. Un conte multilingüe», volem estimular la sensibilitat lingüística dels infants, espentar-los a reconéixer i estimar les llengües que els volten —les pròpies i les noves—, a jugar amb sons i paraules diferents de les pròpies, però que igualment conten històries i comuniquen idees i sentiments. Ens agradaria exposar a la xicalla a la diversitat lingüística del país on viuen, de la ciutat per on passegen o dels companys i les companyes de l’escola. L’aneguet lleig vol participar a desplegar una educació lingüística rica, inclusiva i comprensiva. 

Exposició duta a terme en col·laboració amb la Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació de la Generalitat Valenciana.

  • A podeu baixar l’exposició en format pdf.
  • Si voleu disposar de l’exposició per a instal·lar-la durant una setmana al vostre centre educatiu, envieu ací un correu electrònic sol·licitant-ho.